PINKPOP 50 TRIBUTE MUZIEKFEEST

Op zaterdag 22 juni organiseert Harmonie St. Cecilia Koningsbosch een ‘tribute muziekfeest’ ter ere van de 50e editie van Pinkpop. Diverse jonge talenten zullen deze avond hun interpretatie geven van de muziek van Pinkpop, met o.a. het Heerlense talent Lotte Walda.

Wie kent Pinkpop niet? Dit festival is inmiddels niet meer weg te denken uit onze (Limburgse) gemeenschap. Het is inmiddels het langstlopende jaarlijkse popfestival ter wereld.

De naam zegt het al; Pinkpop is een festival wat vooral gericht is op popmuziek. Dit betekent dat de afgelopen halve eeuw een zeer breed scala en muziekstijlen de revue is gepasseerd. Harmonie St. Cecilia gaat daarom samen met Lotte Walda, Bram Vergoossen en Margaux Janssen, aangevuld met een heus popcombo, een dwarsdoorsnede maken van 50 jaar Pinkpop. Dit betekent muziek van Bruce Springsteen, Counting Crows, Caro Emerald, Van Dik Hout, Anouk vele anderen, speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd. Geen tijd om stil te staan dus.

Wilt u samen met ons 50 jaar Pinkpop vieren? Dat kan! Entreekaarten voor dit unieke concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Fa. Muijsers-Geurts 1001 Artikelen, Kerkstraat 144 in Koningsbosch en Dolcino, Bovenstestraat 51 in Echt. De entree bedraagt € 10,–.

Het ‘tribute muziekfeest’ zal plaatsvinden in Gemeenschapshuis ‘Oos Heem’, Kapelaan Verdonschotstraat 5 te Koningsbosch. Het feest begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.