Allemaal Blaasmuziek – 19 maart

Harmonie St. Cecilia Koningsbosch, in samenwerking met Basisschool ’t Keuningshöfke en CultuurPerron, kondigt met trots de feestelijke afsluiting aan van het project “Allemaal Blaasmuziek 2024”. Dit unieke muziekinitiatief heeft de leerlingen van groep 4 en 5 de kans geboden om op een interactieve wijze de wereld van muziek te verkennen. Het project wordt afgesloten met een bijzondere muziekavond op dinsdag 19 maart 2024 in Oos Heem, waarbij iedereen van harte welkom is.

Een Avond Vol Muziek en Talent
De avond start om 18.15 uur met een open repetitie door de jeugdgroepen van Harmonie St. Cecilia Koningsbosch en Musikverein St. Gregorius uit Saeffelen, waarna de jonge talenten van basisschool ’t Keuningshöfke vanaf 19.00 uur het podium betreden. Onder de bezielende leiding van Jolanda Sanders zullen zij een divers repertoire ten gehore brengen, waaronder “Allemaal Blaasmuziek”, “Fruitsalade”, “Bicycle Race” en “Ode an die Freude”.

Meer dan een Concert
Naast de optredens, krijgen de kinderen de kans om verschillende muziekinstrumenten uit te proberen, met dank aan Harmonie St. Cecilia. Ook zal Anne van de Voorden – de Graef namens CultuurPerron inzicht bieden in de mogelijkheden voor muziekonderwijs. Dit benadrukt het belang van muziek in de ontwikkeling van kinderen en stimuleert hun muzikale talenten.

Uitnodiging aan de Gemeenschap
Dit evenement is niet alleen een viering van de muzikale reis van onze leerlingen, maar ook een uitnodiging aan de gehele gemeenschap om de kracht en het plezier van muziek te ervaren. We moedigen alle ouders, grootouders, broers, zussen en muziekliefhebbers aan om deze avond bij te wonen.

Over Ons
Basisschool ’t Keuningshöfke, CultuurPerron, en Harmonie St. Cecilia Koningsbosch werken samen om muziekeducatie toegankelijk te maken voor kinderen. Door middel van projecten zoals “Allemaal Blaasmuziek” streven we ernaar om liefde voor muziek te verspreidem en jong talent te ondersteunen.

We hopen u en uw familie te mogen verwelkomen op 19 maart voor een onvergetelijke avond vol muziek en gemeenschapsgevoel.