Cecilia Feest 2017

Na de traditionele viering in de parochiekerk, waarbij de harmonie zelf de muziek verzorgde, vond aansluitend in Oos Heem het jaarlijkse Cecilia-feest plaats.

Tijdens het Cecilia-feest werden de jubilarissen van de vereniging gehuldigd door beschermheer Wiet Monsieur en voorzitter Lei Jutten. Milou Cuijpers en Sabrina Jutten vanwege het 12,5 jarig lidmaatschap. Thei Verstegen in verband met het 25 jarig lidmaatschap. Thei werd samen met Ria extra in de bloemen gezet omdat ze op deze dag 40 jaar gehuwd waren. De meest spectaculaire huldiging was voor Sef Hendrikx. Sef en zijn vrouw Truus werden gehuldigd in verband met het 65 jarig lidmaatschap van Sef. Hij ontving dan ook niet alleen de oorkonde van de KNMO met bijhorende medaille, maar werd tevens benoemd tot erelid van harmonie St. Cecilia Koningsbosch.

De overige jubilarissen Björn von Cleef 25 jaar, Herman Koenen 40 jaar en Hilde Hendrikx 50 jaar waren door omstandigheden afwezig en zullen op een later tijdstip gehuldigd worden.

Cailean Paas, die het afgelopen jaar in Utrecht landskampioen geworden is tijdens het solistenconcours op dwarsfluit in de 5 e divisie, werd eveneens gehuldigd voor deze topprestatie. Tot slot werd tijdens het Cecilia-feest het nieuwe logo van de vereniging onthuld, een ontwerp van Marcel Hartjes, waarbij tegen de achtergrond van de skyline van Koningsbosch de diverse soorten instrumenten in de vereniging getoond worden. De houten instrumenten door middel van een klarinet, de koperinstrumenten door de tuba en het slagwerk door het klokkenspel.

Harmonie St. Cecilia wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen tot het welslagen van het Cecilia-feest.