Prins Dennis I

Zaterdagavond, 6 januari, werd in een gezellig druk café de Boesjer Dennis Maessen uitgeroepen tot Prins Dennis I van CV de Papegaai uit Koningsbosch.

Dennis Maessen (31) woont samen met Teuntje Maessen – Maas (30) welke afkomstig is uit Willemstad. Hier heeft zij 3 jaar gewoond en is toen naar het rijk van de D’n Uul in Remunj verhuisd. Dennis heeft Teuntje zo’n 5 jaar geleden via het internet leren kennen. Na 2 jaar samenwonen hebben zij elkaar het ja-woord gegeven in september 2017.

Dennis is in het dagelijks leven werkzaam als rayonleider op de lakstraat bij VDL Nedcar in Born, zijn vrouw Teuntje is werkzaam als shiftleader bij KFC in Heerlen.

Als hobby’s heeft Dennis muziek maken en omgaan met kinderen. Zo is hij dan ook te vinden bij tal van verenigingen waaronder Jeugdwerk Roermond en natuurlijk bij een aantal verenigingen uit Koningsbosch. Zijn muzikale talenten brengt hij ten gehoren bij de Zaate Hermenie “Dikke Neut”, waar hij “volle gaas” de bariton bespeelt en bij Harmonie St. Cecilia, waar hij “netjes” op de tuba blaast. Naast leiding geven op de Nedcar, geeft hij ook leiding aan de explorers van Scouting Christus Koning.

Tot zijn adjudanten benoemd hij Andy Willems en Jeroen Verstegen.

Prins Dennis I gaat regeren met als lijfspreuk:

Driej daag gek,
mit de träöt omme nek