Reünie-concert 19 november

Op 19 november 2016 organiseert Harmonie St. Cecilia een reünie-concert in de kerk in Koningsbosch. Na afloop van dit concert vindt in zaal van Pol een traditioneel St. Cecilia feest plaats.

Tijdens het reünie-concert willen we een aantal muziekstukken uit het verleden wederom op de pupiter leggen.

Samen Muziek Maken

Door middel van dit concert willen we oud-leden (van de Harmonie en drumband Irene) de mogelijkheid bieden om samen met ons harmonieorkest een geweldig concert neer te zetten. Wil Brouwers en Jo Brouwers hebben reeds toegezegd mee te zullen werken aan dit concert. We zouden graag nog een keer muziek maken met een aantal van onze oud leden. Samen nog een keer, de voor de leden, bekende stukken ten gehore brengen, waarmee we onze grootste succes hebben behaald, of die andere bijzondere herinneringen oproepen.

Oud-leden zullen zoveel mogelijk persoonlijk worden benadert om deel te nemen aan dit concert. Het kan echter voorkomen dat onze oude administratie ons in de steek laat en we daardoor mensen niet persoonlijk kunnen bereiken. Iedereen die interesse heeft kan zich daarom aanmelden via onderstaande e-mailadressen.

Repetities

Na de zomervakantie starten we in september met de repetities. Iedereen die zich dan al heeft aangemeld kan de repetities volgen. De harmonie zal zorgen voor instrumenten voor muzikanten die geen instrument meer hebben.

Aanmelden

Iedereen die mee kan en wil doen wordt verzocht z.s.m. doch uiterlijk voor 17 juli 2016 contact op te nemen met:

Tom Muijsers, Kerkstraat 144, 6104 AG Koningsbosch. (tom.muijsers@gmail.com) / 0475-301284

of

Lei Jutten, Op de Driessen 5, 6104 AT Koningsbosch. (leijutten@gmail.com) / 0475-302385