POTGRONDACTIE

Huis aan huis verkoop potgrond.

Het is voorjaar! Dus tijd om in de tuin te gaan werken en nieuwe planten en bloemen buiten te zetten. En dan kun je niet zonder goede potgrond.

Onze harmonie verkoopt ook dit jaar weer potgrond en bezorgt dit huis-aan-huis. Wij bieden potgrond aan van het merk LEGRO. LEGRO potgrond is een alleskunner, geschikt voor vele doeleinden zoals het verpotten van kamerplanten, het vullen van terras- en bloembakken, het planten van bomen en struiken en het kweken van perkplanten, vaste planten en groenteplanten.

Deze actie is bedoeld om u uiteraard te voorzien van een goede kwaliteit potgrond, maar tevens om onze harmonie te ondersteunen.

Op zaterdag 14 maart vanaf 10.30 uur komt de harmonie met potgrond langs de deur. Wij bieden de potgrond aan in zakken van 40 liter voor de prijs van € 4,50.

Heeft u interesse, dan kunt u op de volgende manieren van te voren bestellen:

  • via het inleverstrookje op het briefje wat we huis-aan-huis verspreid hebben in te leveren bij Peter Klijn (Haverterstraat 52) of Lei Jutten (Op den Driessen 5)
  • Telefonisch na 18:00 uur bij Peter Klijn (06-53746545)
  • per email bij Peter Klijn;

Opgave in alle gevallen tot en met 11 maart 2020. U bent dan verzekerd van de bestelde hoeveelheid potgrond. Mocht het bestellen niet lukken, dan kunt u op de bezorgdag zelf ook nog potgrond kopen, want we komen bij u aan de deur.

Alvast bedankt voor uw bestelling.