REPETITIES

De zomervakantie ligt inmiddels al weer enkele weken achter ons. Wat veel mensen nog niet weten is dat we na de zomervakantie ook ons vast repetitiemoment op de zondagochtend hebben losgelaten. Sinds enkele weken repeteren we op dinsdagavond in gemeenschapshuis Oos Heem. Uiteraard met inachtname van de richtlijnen die gelden voor blaasorkesten in het kader van de COVID-19 situatie.

De dinsdagavond is sowieso gevuld met muzikaliteit: de jeugdspeelgroep repeteert van 18.15 uur tot 19.15 uur. Aansluitend start om 19.30 uur de ‘grote’ harmonie met haar repetitie tot 21.30 uur. We hebben deze keuze gemaakt op verzoek van de leden. In de huidige – steeds drukker wordende – maatschappij is het fijn om in het weekend vrij te hebben. De repetitie op zondagochtend werd door meerdere leden als belastend ervaren.

Heb je op dinsdagavond ook zin om muzikaal bezig te zijn en heb je zin om eens een kijkje te komen nemen? Kom dan een vrijblijvend een kijkje nemen op dinsdagavond. Meld je dan wel even aan via het secretariaat (mail onderaan website, of via een PB op Facebook) in verband met het COVID-19 protocol.