Orkest Koninklijke Marechaussee

Orkest Koninklijke Marechausee

Harmonie Sint Cecilia Koningsbosch start haar (uitgestelde) 100-jarig jubileum met een spectaculair concert van het Orkest Koninklijke Marechaussee op VRIJDAG 17 JUNI, aanvang 19.30u in het FORUM Theater in Sittard.

We zijn heel erg blij en trots dat dit fantastische orkest ter gelegenheid van ons uitgestelde eeuwfeest een optreden gaat verzorgen in het geheel vernieuwde Forum Theater in Sittard.
Het Orkest Koninklijke Marechaussee, opgericht op 12 april 1950, is één van de acht militaire orkesten binnen de Nederlandse krijgsmacht.
Het orkest is, in tegenstelling tot de orkesten van de Marine, Landmacht en Luchtmacht, geen harmonieorkest maar treedt op in fanfarebezetting. Professionele musici vormen de basis van het orkest. Reguliere “marechaussees” maken, voor zover de dienst het toelaat, deel uit van dit orkest.
Het Orkest Koninklijke Marechaussee staat onder leiding van dirigent kapitein Peter Kleine Schaars.

Het orkest is gelegerd in Apeldoorn op het Opleidings-, Trainings- en Kenniscentrum Koninklijke Marechaussee.

Het Orkest Koninklijke Marechaussee staat onder leiding van dirigent kapitein Peter Kleine Schaars. Tamboer Maître is adjudant Marc Gouswaart.

Klik op onderstaande knop om online tickets te bestellen voor dit unieke concert. Inwoners van Koningsbosch kunnen vanaf volgende week ook tickets kopen bij de winkel van Fa. Muijsers-Geurts, Kerkstraat 144, 6104 AG Koningsbosch.