JUBILEUMFEEST

Op zaterdag 19 november 2022 zal harmonie St. Cecilia de festiviteiten in het kader van het 100 jarig jubileum in 2021 hervatten met een jubileumconcert in Oos Heem, aanvang 19.30 uur.
Entree € 5. Kaarten verkrijgbaar bij Tilda Muysers en aan de kassa. Kaarten welke gekocht zijn voor het afgelaste concert in 2021 blijven geldig.


Tijdens dit concert kunt u genieten van een grensoverschrijdende samenwerking van de muziekverenigingen harmonie St. Cecilia Koningsbosch en Musikverein St. Gregorius uit Saeffelen.
Dit heeft geleid tot een jeugdgroep van beide verenigingen onder leiding van Frank Cuijpers. Na een eerste concert tijdens een internationaal muziekfestijn in Karken, Duitsland zullen de jeugdleden van beide verenigingen voor de eerste keer gezamenlijk optreden in Koningsbosch.

Aansluitend zal het jubileumconcert plaats vinden onder leiding van dirigent Eric van Mulken. Tijdens het jubileumconcert kunt u muziekstukken verwachten uit de opera Tannhäuser van Richard Wagner, Ierse volksmuziek, gaan we met u naar het hiernamaals en zal de traditionele paso doble niet ontbreken.
Samen met onze solisten Gerwine Saelmans en Wil Brouwers zullen stukken ten gehore gebracht worden van Elvis Presley, Tina Turner, Joe Cocker, Abba en Gé Reinders.

Op zondag 20 november zal de harmonie om 9.30 uur de Heilige Mis verzorgen in de parochiekerk. Na afloop is vanaf 11.00 uur een brunch in Oos Heem voor leden, oud leden, leden van de Vriendenclub en genodigden.

Tijdens de brunch worden een aantal jubilarissen gehuldigd voor hun langjarig lidmaatschap van harmonie St. Cecilia Koningsbosch. Vanaf 13.30 uur vindt de jubileumreceptie plaats. Voorafgaand aan de receptie kunt u genieten van de Big Band van Myouthic en een optreden van de vermaarde Grenslandkapel.