Auf geht’s! Het eerste Bloas ’n Wiesnfest gaat op 9 en 10 juli 2022 plaatsvinden in Koningsbosch. De eerste editie van dit 2-daagse festival wordt georganiseerd ter ere van het 100-jarige bestaan van Harmonie St. Cecilia uit Koningsbosch.

Iedereen – muzikant of niet – is op zaterdag 9 juli vanaf 14:00 uur van harte welkom! Dan starten we met de optredens van diverse kapellen, DJ’s en bands. Pas vanaf ’s avonds 19:00 uur heb je een entreebewijs nodig, met name voor het optreden van de hoofdact Wahnsinn. Op zondag 10 juli begint het programma al om 10:00 uur ’s ochtends. De entree is op zondag gratis.

Zelf meedoen!

Op zaterdag en zondag zijn er momenten in het programma waar zelf meegespeeld kan worden! Het hoeft niet, maar kan dus wel! Dus neem vooral je instrument mee als je daar zin in hebt, en wij zorgen voor de muziekpartijen. Daarnaast wordt op zaterdag een “samenspeelwerk” ingestudeerd. Dit wordt zondag tijdens het optreden van Blech Mich gezamenlijk als finale uitgevoerd!

Open Podium

Ja, je leest het goed! We bieden op zondagochtend aan jullie de mogelijkheid om met je eigen muziekvereniging of (gelegenheids)kapel deel te nemen aan het open podium. Meld je hiervoor aan via het volgende mailadres: bloasnwiesn@gmail.com en je krijgt van ons de mogelijkheid om je muzikale kunsten te laten horen op ons hoofdpodium.

Overnachten

Een echt festival heeft natuurlijk een camping, ons festival vindt plaats óp een camping: camping Böhmerwald (Krimweg 1 – Koningsbosch). Blijf dus samen met je muziekvrienden slapen en maak er een onvergetelijk weekend van. Het ontbijt is in ieder geval erbij inbegrepen!