Potgrond actie!

Voorjaar!!

Ondanks de sombere corona omstandigheden, komt het voorjaar er onvermijdelijk aan. En dit jaar geldt eens te meer dat een mooie en goed onderhouden tuin dat lentegevoel een boost kan geven. Dus tijd om in de tuin te gaan werken en nieuwe planten en bloemen buiten te zetten. En dan kun je niet zonder goede potgrond.

De harmonie verkoopt ook dit jaar potgrond en bezorgt dit aan huis. 

Wij bieden potgrond aan van het kwaliteitsmerk FLORENTUS. Deze potgrond is een alleskunner, geschikt voor vele doeleinden zoals het verpotten van kamerplanten, het vullen van terras- en bloembakken, het planten van bomen en struiken en het kweken van perkplanten, vaste planten en groenteplanten. Deze potgrond heeft voeding voor 2 maanden

Deze actie is bedoeld om u uiteraard te voorzien van een goede kwaliteit potgrond, maar tevens om de harmonie te ondersteunen. Want mede door de corona beperkingen heeft de harmonie het afgelopen jaar nauwelijks inkomsten gehad. Dus kunnen we elke ondersteuning gebruiken. 

Op zaterdag 13  maart vanaf 10.30 uur komt de harmonie met de potgrond langs de deur.

Wij bieden de potgrond aan in zakken van 40 liter voor de prijs van € 4,50.

Heeft u interesse, dan kunt u op de volgende manieren van te voren bestellen:

  • Via het inleverstrookje in te leveren bij
    Peter Klijn, Haverterstraat 52 of
    Lei Jutten, Op de Driessen 5 
  • Telefonisch na 19:00 uur bij Peter Klijn, 06-53746545
  • Per mail: pljklijn@gmail.com

Omdat wij de verkoop  zo veel mogelijk coronaproof willen doen, bieden wij dit jaar ook de mogelijkheid om  te betalen via een QR code die de bezorgers bij zich hebben. Dan hoeven wij – als u dat op prijs stelt – elkaar niet lijfelijk te ontmoeten. In geval u hier gebruik van maakt leveren wij de door u bestelde en betaalde potgrond af bij u thuis op een plek die u aangeeft. 

Opgave in alle gevallen tot en met 10 maart 2021.

U bent dan verzekerd van de bestelde hoeveelheid potgrond.
Mocht dit niet lukken, dan kunt u op de bezorgdag zelf ook nog potgrond kopen.

Alvast bedankt voor uw bestelling! :