100 jaar!

Als het in verband met de Corona pandemie mogelijk is zijn we van plan om op 6 en 7 november 2021 de aftrap van ons 100-jarig jubileum te doen. Het was de bedoeling om gedurende het gehele jaar 2021 aandacht te schenken aan ons jubileum.


De activiteiten welke gepland waren in het voorjaar en de zomer van 2021 zullen indien mogelijk door geschoven worden naar 2022.


Op 6 november zullen we in de parochiekerk van Koningsbosch een jubileumconcert verzorgen waaraan medewerking wordt verleend door Marcel Reijans, Pamela Heuvelmans, Evelyn Heuvelmans, Wil Brouwers en Gerwine Saelmans en een aantal docenten van Myouthic alsmede oud leden van harmonie St. Cecilia Koningsbosch.


Na afloop van het jubileumconcert vindt in Oos Heem een feestavond plaats. Op zondag 7 november verzorgen we de Heilige Mis en zal na afloop een brunch voor leden en genodigden plaatsvinden met aansluitend een receptie en feestmiddag in Oos Heem.


De receptie wordt opgeluisterd door de Big Band van Myouthic.
Voor het feest zijn we op zoek naar foto’s van en verhalen over 100 jaar harmonie St. Cecilia Koningsbosch. Heb je foto’s en / of verhalen scan ze in, schrijf ze op en stuur ze op of geef ze af met vermelding van je naam bij:
Bert Hendricks, Kerkstraat 27a, 6104 AA Koningsbosch, bert.hendricks@home.nl
Lei Jutten, Op de Driessen 5, 6104 AT Koningsbosch, leijutten@gmail.com
(Na inscannen worden foto’s retour bezorgd).

Bij voorbaat dank,
Harmonie St. Cecilia Koningsbosch