2017 04 17 Paasconcert

Paasmaandag 17 april 2017 organiseert harmonie St. Cecilia het traditionele Paasconcert vanaf 10.30 uur in Oos Heem te Koningsbosch.
Het concert wordt geopend door de jeugdgroep van Harmonie St. Cecilia onder leiding van Frank Cuijpers. Zij zullen onder andere voor u ten gehore brengen Cha cha in the street, Pump it up, Happy en Spanish Overture.
Vervolgens is het de beurt aan harmonie St. Cecilia die onder leiding van Mark Partouns een gevarieerd programma voor u ten gehore brengt. Dance of the Russian Sailors, Where eagles soar, Singapore Experience, Gabriella’s Song, Sr. Emilo en Abscheid der Slawin.

Als gastvereniging is uitgenodigd het Koninklijk Erkend Mannenkoor St. Caecilia uit Koningsbosch dat dit jaar haar 85 jarig bestaansfeest viert.
In haar lange bestaan heeft het koor een uitgebreid repertoire in de meest uiteenlopende stijlen opgebouwd. Het koor is dan ook een graag geziene gast op concerten in en buiten de mooie
Midden-Limburgse regio.
Het koor gaat regelmatig op concertreis. In 2014 gingen ze naar Bernkastel-Kues. Ze proberen, zolang het gaat, elke 2 a 3 jaar een reis te organiseren, waarbij ze steeds een concert geven met een gastvereniging en een eucharistieviering verzorgen. In de afgelopen jaren waren ze in Ibbenbüren, Osterspai, Mechernich en Bern-Kastel-Kues.
In 2015 brachten ze een bezoek aan Remagen waar ze in de Apollinariskirche bij Pater Bartolomé de mis verzorgden, op de koffie gingen en vervolgens een wijnfeest bezochten.
Ook proberen ze elk voorjaar en elk najaar in Koningsbosch een concert te organiseren; dit jaar op 1 april en op 30 september.
De directie is sinds 2008 in handen van Marc Kalkhoven en een aantal stukken worden sinds 1998 begeleid op de piano door de vaste pianiste Jeanny Vergoossen.
Tijdens het Paasconcert laten ze u onder andere genieten van The sound of silence, Waldandacht, Oh pretty woman en als afsluiter het bekende succesnummer Der Apotheker.

Voor de kinderen wordt tijdens het Paasconcert een speelhoek ingericht en is de mogelijkheid aanwezig geschminkt te worden.
Behalve de traditionele paaseieren zullen de leden van harmonie St. Cecilia onder het Motto
“De ganse hermenie bakt” u laten smullen van zelf gemaakte taarten, vlaaien, cup-cakes etc.

Tot ziens op paasmaandag in Oos Heem bij het Paasconcert van harmonie St. Cecilia, Koningsbosch.